Corona

Här kan ni läsa om hur vi på Exakt Bygg tänker och arbetar för att förhindra smittspridning:

Länk till vår policy

Entrésolplan

I samarbete med MI Byggproduktion har vi satt upp ett entrésolplan i Älvsjö, reglarna vägde 250 kg och uppåt.

HVO100 Ett miljöansvar

Exakt Bygg & Bemanning i Sälen AB har tagit beslutet att vi kommer att tanka alla servicebilar på det fossilfria bränslet HVO100

Läs mer

Sälenfjällen

I Dalarnas finaste område har vi i samarbete med BRF Högfjället renoverat 35 st lägenheter under 2017 och kommer att renovera 35 st till under sommaren 2018.

Och ytterligare 13 st radhus lägenheter samt dom offentliga rummen under 2019.

Strömma

Ute på Värmdö vid vackra Strömma kanal har vi haft glädjen att bistå Kvalitetsbygg AB med bemanning.

B. Bodin Bygg & Byggledning AB

I samarbete med B. Bodin Bygg har vi varit delaktiga i flera av deras projekt, för mera mycket Välgjord information, se läs mer.

DI Gasell

Exakt Bygg & Bemanning har ytterligare en gång blivit utsedda till Gasellföretag av DI. För tredje året på raken så har vi fått denna utmärkelse tack vare våra trogna kunder och ett genomtänkt och planerat arbete.

SVT Nyheter

De senaste artiklarna på SVT Nyheter
  • Coronakommission tillsätts i Jönköpings län
    Koalitionen i Region Jönköpings län är överens om att en coronakommission nu ska tillsättas. I augusti kommer en utvärderingsgrupp att påbörja sitt arbete. Utredningen har tillsats för att se vad som fungerat bra eller mindre bra under coronapandemin.
  • ”Vi har en blåvit i nöd” – supportrarnas varma stöd till sjuka Janne
    När hjärnsjuka Jan-Erik Gylling fick avslag om personlig assistans blev situationen allt svårare för familjen. Men när en IFK Göteborgsupporter twittrade ”Änglar. Vi har en blåvit i nöd”, så började det varma stödet – och pengar – rulla in.
  • Naturen rena terapin för personer med psykisk ohälsa
    Att vistas i naturen är bra för både kropp och själ. Men om man knappt orkar ta sig ur sängen är det svårt att orka ge sig ut i skogen. I projektet ”Häng med oss ut” får personer med psykisk ohälsa hjälp att komma ut.